Vi skaber den bedste sundhedsplatform til din klinik

Vi hjælper klinikker og patienter med vores komplette og lettilgængelige sundhedsplatform

Star.Cares mission

Vi skaber den bedste sundhedsplatform med komplette, tilgængelige og søgbare klinikprofiler.

Star.Cares vision

Vi accelererer udviklingen henimod et mere effektivt sundhedsvæsen, der skaber værdi for patienter, klinikker og samfundet.

Udnyt dit fulde potentiale

Få overblik over alle områder af din kliniks drift med verificeret feedback, så du kan se hvilke områder, der kan forbedres. Lad Star.Care hjælpe dig med at nå dit fulde potentiale og forbedre dine patienters oplevelser.

Udvid din kundebase

Patienter kan finde din sundhedsklinik på Star.Care sundhedsplatformen. Udvid din kundebase og øg tilliden til dine tjenester på en gennemsigtig måde.

Glade patienter og glade medarbejdere

Patienter finder din klinik ud fra deres individuelle behov. Dette er med til at sikre det bedst mulige match mellem patient og klinik, hvilket fører til en højere tilfredshed hos dine patienter. Glade patienter betyder glade medarbejdere!

Star.Care one-stop shop

Bindeleddet mellem din sundhedsklinik og de tjenester, du har behov for. Udnyt Star.Cares netværk og find de bedste leverandører til at forbedre din klinik inden for dine ønskede områder.

Hvorfor Star.Care?

Den demografiske udvikling i Danmark betyder, at der er brug for nye innovative løsninger, hvis vi fortsat ønsker et sundhedsvæsen i verdensklasse

Det danske sundhedsvæsen koster årligt cirka 170 mia og er det største velfærdsområde. I takt med at gennemsnitsalderen for borgerne stiger, så opstår der en udfordring for os som nation, for at opretholde et sundhedssystem i verdensklasse. Hvis sundhedsvæsenet fortsat skal have ressourcer til at yde ordentlig behandling og pleje til patienter på længere sigt, vil det kræve investeringer i ny teknologi for kunne følge med efterspørgslen.

Du fortjener kun den bedste behandling

1. Gennemsigtighed

Tilgængelig patientfeedback på klinikprofiler gør beslutningsprocessen nemmere for dig som patient.

2. Nøjagtighed

Verificerede patientanmeldelser øger dine chancer for at finde den rette behandler til dine behov.

3. Spar tid

Mulighed for at spare tid og penge, fordi du får et bedre og kortere behandlingsforløb ved at finde det rette match fra start.

Lad Star.Care hjælpe dig